ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΑΡΙΝΟΥ ΚΥΚΛΟΥ 2017-18
  • Οι εγγραφές για τον Εαρινό κύκλο του Προγράμματος Μουσικής για Α.με.Α. (βρέφη και παιδιά) ξεκινούν την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου και ολοκληρώνονται την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018.
  • Η δέσμευση της θέσης ενός παιδιού στο πρόγραμμα γίνεται με την εγγραφή του και κατάθεση προκαταβολής διδάκτρων, κατόπιν συνεννόησης με τη γραμματεία.
  • Τα μαθήματα ξεκινούν την Δευτέρα 12 Μαρτίου.
  • Για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία εγγραφής όπως αποδεικνύεται από το αποδεικτικό κατάθεσης.
Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
  • Η ακαδημαϊκή χρονιά διακρίνεται σε δύο κύκλους, τον χειμερινό και τον εαρινό κύκλο .Κάθε κύκλος αποτελείται από 12 μαθήματα-συναντήσεις.Τα μαθήματα διαρκούν 45΄ λεπτά της ώρας, και διενεργούνται σε εβδομαδιαία βάση.
  • Στο τέλος κάθε κύκλου, σε συνεδρίες των διδασκόντων με τους γονείς/κηδεμόνες, διενεργείται «αξιολόγηση» της ανάπτυξης κάθε παιδιού και πιθανή επανατοποθέτησή τους σε ανάλογες με το επίπεδό τους τάξεις. Η παραμονή ενός παιδιού στο πρόγραμμα μπορεί να διαρκέσει από έναν κύκλο ως κάποια χρόνια, ανάλογα με τον ρυθμό της κοινωνικής και μουσικής του ανάπτυξης και το επίπεδο στο οποίο επιθυμεί να φτάσει.
  • Οι τάξεις οργανώνονται με βάση την ηλικία και την κοινωνική και μουσική ετοιμότητα των παιδιών. Τις περισσότερες φορές ο αρχικός διαχωρισμός γίνεται με βάση τη χρονολογική ηλικία
  • Σε όλα τα ηλικιακά επίπεδα, ο γονιός συμμετέχει στο μάθημα με το παιδί του. Το επίπεδο των μαθημάτων και το αναλυτικό πρόγραμμα διαφοροποιείται με βάση το στάδιο κοινωνικής και μουσικής ανάπτυξης στο οποίο βρίσκονται τα παιδιά –μαθητές.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Αναπληρώσεις μαθημάτων γίνονται μόνο εφόσον χαθούν μαθήματα με υπαιτιότητα των διδασκόντων ή λόγω φυσικών αιτίων. Μαθήματα που χάνονται με ευθύνη του γονέα-παιδιού, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αναπληρώνονται.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

Συνάντηση ενημέρωσης για τους ενδιαφερόμενους γονείς, θα πραγματοποιηθεί κατόπιν συνεννόησης. Τηλ. Γραμματείας Προγράμματος 6988.247247.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Οι γονείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν με τα παιδιά τους σε συνεδρία γνωριμίας, παρακαλούνται να το δηλώσουν στο info@babyartist.gr ή στη γραμματεία του Προγράμματος (6988.247247).