ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΑΡΙΝΟΥ ΚΥΚΛΟΥ 2018-19
 • Οι εγγραφές για τον Εαρινό κύκλο του Προγράμματος Μουσικής Ανάπτυξης Βρεφών και Νηπίων (Ιανουάριος – Μάιος 2019) ξεκινούν στις 11 Δεκεμβρίου 2018 και ολοκληρώνονται στις 26 Ιανουαρίου 2019, ή νωρίτερα εφόσον συμπληρωθούν τα τμήματα. Οι ημερομηνίες αυτές ισχύουν τόσο για τα προγράμματα που υλοποιούνται στα Εκπαιδευτήρια “Απόστολος Παύλος” όσο και για αυτά που υλοποιούνται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (στον χώρο “Line of Dance”)
 • Η δέσμευση της θέσης ενός παιδιού στο πρόγραμμα γίνεται με την εγγραφή του και κατάθεση προκαταβολής διδάκτρων, κατόπιν συνεννόησης με τη γραμματεία για διαθεσιμότητα σε κατάλληλο για την ηλικία του παιδιού τμήμα.
 • Λαμβάνεται μέριμνα για την τοποθέτηση του παιδιού στην προτιμώμενη από τον γονέα ημέρα παρακολούθησης, ωστόσο αυτό είναι περισσότερο πιθανό όταν η επικοινωνία με την γραμματεία (τηλ. 6988.247247) και η εγγραφή πραγματοποιηθούν έγκαιρα.
 • Τα μαθήματα με τα παιδιά ξεκινούν την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019.
 • Τμήματα θα λειτουργούν κατά τις ημέρες Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί στα Εκπαιδευτήρια Απόστολος Παύλος.
 • Τμήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσουν την ημέρα Σάββατο (πρωί).

Για τη συμμετοχή στα τμήματα θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία εγγραφής όπως αποδεικνύεται από το αποδεικτικό κατάθεσης.

ΧΩΡΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Το Πρόγραμμα υλοποιείται σε δύο χώρους:

A) στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων ‘’Απόστολος Παύλος’’, οδός Κέννεντι 119, Πυλαία, με εύκολη και γρήγορη πρόσβαση και άνετο πάρκινγκ εντός του χώρου των Εκπαιδευτηρίων.

Β) στο κέντρο της Πόλης, Εθνικής Αμύνης και Μητροπόλεως 110, δίπλα από τη Λέσχη Αξιωματικών (σε χώρους της Σχολής Line of Dance, στον 1ο όροφο).

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
 • Η ακαδημαϊκή χρονιά διακρίνεται σε τρεις κύκλους, τον Χειμερινό Κύκλο (Οκτώβριος – Ιανουάριος), τον Εαρινό Κύκλο (Ιανουάριος – Μάιος) και τον Θερινό Κύκλο (τέλη Μαίου – Ιούνιος). Ο Χειμερινός και ο Εαρινός κύκλος αποτελούνται από 12 μαθήματα-συναντήσεις ο καθένας, ενώ ο Θερινός κύκλος είναι κύκλος 5 εβδομάδων.
 • Τα μαθήματα διαρκούν 45΄ λεπτά της ώρας, και διενεργούνται σε εβδομαδιαία βάση.
 • Από τις 12 συναντήσεις του κύκλου, δύο είναι μαθήματα-συναντήσεις μόνο για τους γονείς. Το Πρόγραμμα δίνει ιδιαίτερη σημασία στην εκπαίδευση των γονιών ως προς τον ρόλο τους στη μουσική ανάπτυξη και επιτυχία του παιδιού, και για τον λόγο αυτό τόσο η αρχική Συνάντηση Ενημέρωσης όσο και τα μαθήματα-συναντήσεις μόνο για γονείς κατά τη διάρκεια του κύκλου είναι ιδιαιτέρως σημαντικά προς την κατεύθυνση αυτή.
 • Στο τέλος κάθε κύκλου, σε συνεδρίες των διδασκόντων με τους γονείς/κηδεμόνες, διενεργείται «αξιολόγηση» της μουσικής ανάπτυξης κάθε παιδιού και πιθανή επανατοποθέτησή τους σε ανάλογες με το επίπεδό τους τάξεις.
 • Η παραμονή ενός παιδιού στο πρόγραμμα μπορεί να διαρκέσει από έναν κύκλο ως κάποια χρόνια, ανάλογα με τον ρυθμό μουσικής του ανάπτυξης και το μουσικό επίπεδο στο οποίο επιθυμεί να φτάσει.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Αναπληρώσεις μαθημάτων γίνονται μόνο εφόσον χαθούν μαθήματα με υπαιτιότητα των διδασκόντων ή λόγω φυσικών αιτίων. Μαθήματα που χάνονται με ευθύνη του γονέα-παιδιού, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αναπληρώνονται.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

Θα πραγματοποιηθεί συνάντηση ενημέρωσης την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019, στις 19.00, στην Αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Εγνατίας 156, 1ος όροφος. Τηλέφωνο θυρωρείου 2310.891101. Τηλ. Γραμματείας Προγράμματος 6988.247247.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Οι γονείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα μαζί με τα παιδιά τους, παρακαλούνται να το δηλώσουν στο info@babyartist.gr ή στη γραμματεία του Προγράμματος (6988.247247).  Τα δοκιμαστικά μαθήματα θα διενεργηθούν την Πέμπτη 24 και Σάββατο 26 Ιανουαρίου στα Εκπαιδευτήρια Απόστολος Παύλος. Η συμμετοχή στα δοκιμαστικά μαθήματα επιτρέπεται μόνο α) εφόσον έχει προηγηθεί δήλωση συμμετοχής σε ένα από αυτά στη γραμματεία και επιβεβαίωση από αυτήν για σχετική διαθεσιμότητα, και β) εφόσον ο γονιός έχει παρακολουθήσει τη Συνάντηση Ενημέρωσης Γονέων την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου.